Vývoj považujeme za jedno z kľúčových oddelení spoločnosti AG FOODS, pretože len neustále zlepšovanie a inovácie umožňujú ponúkať zákazníkom stále špičkovú kvalitu.
Na základe požiadaviek, predovšetkým od zákazníkov, zostavujeme receptúry tak, aby zodpovedali zadaniu, technologicky fungovali vo výrobe a boli v súlade s aktuálnou potravinárskou legislatívou, trendom a výskumom.
Starostlivo testujeme rôzne vlastnosti vyvíjaných výrobkov. Veľmi dôležitou súčasťou je ich senzorická analýza, teda riadené ochutnávky, ktoré prebiehajú interne s preškolenými kolegami a externe samozrejme s našimi milými zákazníkmi.
Vďaka našim univerzitným a praktickým znalostiam, ktoré stále prehlbujeme, a tiež našej otvorenej a zvedavej povahe, máme radi zmeny k lepšiemu a tešíme sa na ďalšie zmysluplné vývoje.